FRANSEN & KROES

Betrouwbare aankoopmakelaar Amsterdam Centrum

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

In Amsterdam kun je lang naar een woning zoeken. En vind je er eindelijk een, dan zijn de bezichtigingen binnen de kortste keren volgeboekt. Fransen & Kroes is aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum. Met onze no-nonsense aanpak en oog voor een persoonlijke relatie helpen we je aan jouw droomwoning. Ben je klaar met eindeloos Funda afspeuren om alleen maar bot te vangen? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij als aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum voor jou aan de slag. Klik hier om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum met persoonlijke aanpak

Jouw droomwens is uniek. Fransen & Kroes is de aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum die zich dat realiseert. Daarom bespreken we in een kennismakingsgesprek jouw situatie en jouw woonwensen. Wat zijn de mogelijkheden, wat zoek je precies, wat zijn je toekomstplannen en dromen? Met jouw dossier op zak gaan we aan de slag. Fransen & Kroes is een aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum met een zeer persoonlijke aanpak.

Volledig geïnformeerd met aankoopmakelaar Amsterdam Centrum

Een huis kopen is een enorme stap. Dus je wilt zo min mogelijk risico lopen bij de beslissingen die je neemt. Als aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum helpt Fransen & Kroes je bij het beperken van de risico’s die het kopen van een huis met zich meebrengt. We geven je de juiste informatie op tijd en volledig, we bespreken de risico’s en geven je eerlijk advies. Zo zorgen we als jouw aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum dat je niet te veel betaalt op een oververhitte huizenmarkt.

Contact met Fransen & Kroes, aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum

Wil je meer weten over de werkwijze van Fransen & Kroes, aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum? Over de beschikbare woningen, wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de website, stuur een e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.