Fransen & Kroes wordt graag jouw verkoopmakelaar

Wil jij je huis verkopen? Fransen & Kroes Makelaars helpt je. Dat doen wij op de persoonlijke manier waar wij om bekend staan. We leren je kennen en gaan in deze spannende tijd naast je staan, zodat het verkopen van je huis zorgeloos is. We ontzorgen, hebben heldere processen en adviseren over hoe en wanneer je je huis het beste te  koop kunt aanbieden. Met een verkoopmakelaar in de arm heb je een hogere opbrengst en voorkom je juridische verrassingen. Vooral in een complexe markt als Amsterdam is een verkoopmakelaar essentieel.

Waarde bepalen

Ons werk voor jou begint met de waardebepaling van je huis. Dit hoeft geen taxatie te zijn. Een gevalideerde taxatie is alleen nodig voor je hypotheek. Aan de hand van de waardebepaling doen we je een voorstel over de manier waarop we jouw huis in de markt kunnen zetten. We kijken naar andere verkopen in de omgeving, de staat van jouw huis, de buurt waarin je woont én de markt.

Woningpresentatie

Hoe je huis gepresenteerd wordt, is cruciaal. Die bekende eerste indruk. We maken hier dus veel werk van. Goede teksten, aansprekende fotografie en we laten plattegronden maken, zodat de belangstellende een goed beeld krijgt van je huis. Een verkoopbord hoort er natuurlijk bij en als je het wilt, kunnen we ook een drone (video’s) voor je inzetten en digitale bezichtigingen doen. Kortom, we maken gebruik van alle mogelijke manieren om jouw huis op een onweerstaanbare manier te presenteren.

Te koop

Funda is de bekendste en grootste huizenzoeksite met een enorm bereik. Hoe je een woning op Funda zet, bepaalt je bereik. Hoe meer bereik, hoe meer bezichtigingen. Wij weten welke foto’s je het beste als eerst kunt plaatsen en wat voor soort tekst verleidt om verder te lezen. De aanvragen tot bezichtigingen die we via Funda binnenkrijgen, verwerken we en plannen we in.

Bezichtigingen

Elke bezichtiging nemen wij serieus. Het kunnen immers de kopers van jouw huis zijn. Jij zorgt dat het huis aan kant is en schoon, wij zorgen voor een warm welkom, goede uitleg en bezichtiging waarvan de belangstellenden een warm gevoel krijgen. We kennen alle ins en outs van je huis, waardoor we veel vragen kunnen beantwoorden. Na elke bezichtiging laten we jou weten hoe het ging.

Verkocht

De belangstellende wil je huis kopen en doet een voorstel. Wij adviseren je, jij bepaalt of je ermee instemt. We wijzen je op mogelijkheden, opties en leeuwen en beren op de weg. Wij hebben het contact met de kopers namens jou. Als jullie eruit zijn, maken we de koopovereenkomst op, die jullie en de kopers (meestal) bij de notaris tekenen. Gefeliciteerd! Wij zorgen dat de rest van het proces in goede banen wordt geleid.

Referenties

Waarom kiezen voor Fransen & Kroes

In de lange tijd dat Marijn en Guillaume samenwerken, hebben ze al vele huizen mogen verkopen in Amsterdam. Hoe de verkopers dat ervaren hebben, vertellen ze hiernaast.

Dhr. Velthuys – Prinsengracht 788 -IV

De eerste uitstekende indruk die Marijn Kroes bij ons kennismakingsgesprek maakte, werd daarna alleen nog maar versterkt. Hij denkt actief en betrokken mee, geeft alle ruimte en tijd om zelf het verkoopproces mede te regisseren. Marijn beschikt over zeer accurate en actuele kennis op tal van gebieden en het vermogen om deze kennis ook efficiënt en effectief in te zetten in het bijsturen van het verkoopproces. Zijn mede op een loepzuivere intuïtie steunende adviezen bleken telkens de juiste te zijn en zorgden mét al het bovenstaande voor een ontzorgend vertrouwen in een goede afloop. De contacten met de achterwacht op het kantoor verliepen in eenzelfde open, hartelijke en vertrouwelijke sfeer. Kortom: een alleen maar uitstekende ervaring, op alle gebieden.

Mevr. Anne Laan – Klinkerweg 34

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Aanrader! Na het besluit om mijn appartement te verkopen heb ik 3 potentiële verkoopmakelaars langs laten komen. Na de kennismakingsgesprekken was voor mij direct duidelijk dat mijn keuze zou vallen op Fransen & Kroes, omdat Marijn (Kroes) er uit sprong vanwege de heldere, snelle communicatie, strategie en persoonlijke aanpak. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; het proces het soepel en zorgeloos verlopen. En: er is een mooie prijs uitgekomen.

Dhr. Richard Molenaar – Albert Cuypstraat 153 E

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Aan de start van de covid-19 beperkingen ben ik na gesprek toch de weg ingeslagen om te verkopen. Fransen & Kroes Makelaars heeft zich goed aan deze uitdagende situatie aangepast. Ik ben blij dat we nagenoeg alles op afstand vanuit verschillende landen hebben kunnen regelen en zien ontplooien tot tevreden resultaat.

Dhr. Meester Erwin Appeldoorn
Buiksloterbreek 105

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Aangenaam in de omgang en beschikt over een goede marktkennis! Verder een plezierig mens om over de vloer te hebben!

Een funda gebruiker
Eksterstraat 45 -hs

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Ontzettend fijne mensen. In contact altijd persoonlijk, begrijpbaar, professioneel en waren altijd bereikbaar. De verkoop van mijn woning verliep snel en ik werd als koper altijd goed geïnformeerd. Doorheen het hele proces heb ik continu een vertrouwd gevoel gehad. Absoluut aan te bevelen. Enorm vriendelijke mensen die heel goed weten wat ze doen zonder het ingewikkeld te laten lijken. Houden oog voor het persoonlijke en regelen alles van begin tot eind.

Dhr. van Kuik (zoeken en aankoop)
Jisperveldstraat 272

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Fransen & Kroes Makelaars verleent een zeer persoonlijke service. Zij luisteren goed naar de wens van de klant en voelen goed aan met wat voor perso(o)n(en) zij te maken hebben en stemmen hier hun persoonlijke ondersteuning op af. Zij zijn altijd goed bereikbaar per telefoon, mail en/of WhatsApp. Zij handelen snel en geven vlot terugkoppeling. Zij kennen Noord goed, dat merkte ik bijvoorbeeld bij de onderhandelingen. Sneller dan verwacht heb ik een appartement volledig naar wens kunnen aankopen. Voor alles wat ze voor je doen vind ik Fransen & Kroes Makelaars niet duur, het betaalt zich echt terug!

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)
Daan van Dijkpad 8

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Guillaume van Fransen & Kroes makelaars heeft ons geweldig begeleid bij zowel de verkoop van onze huidige woning als de aankoop van ons nieuwe huis. Goede adviezen, slim onderhandeld en mooie resultaten. We hadden dit zelf nooit zo goed kunnen doen.

Dhr. Wilco van den Broek
Buiksloterbreek 105

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Van het begin tot het einde heeft Guillaume ons goed en duidelijk begeleid met de verkoop van ons huis. Hij is deskundig, kent Amsterdam-Noord, en vriendelijk in de omgang. Hij is duidelijk in zijn communicatie en weet de juiste stappen te nemen op het juiste moment.

Een funda gebruiker
Bep van Klaverenboulevard 46

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Het was ontzettend fijn samenwerken met Marijn. Marijn is vriendelijk en duidelijk, wat uiteraard hielp bij de verkoop van onze woning. De woning was binnen twee weken verkocht en ook de administratieve handelingen verliepen snel en voorspoedig. Ik zou deze makelaar zeer zeker aanraden..

Dhr. Luc Hazebroek
Amerbos 16

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Het is een kleinschalig makelaarskantoor dat niet zijn hand overspeelt door het aannemen van teveel opdrachten. Daardoor waren ze zeer flexibel met het maken van afspraken en heeft de verkoop van ons object de juiste aandacht en toewijding gekregen. De makelaar kent de lokale markt heel goed, heeft goede adviezen gegeven en een opbrengst boven verwachting gerealiseerd. De courtage is alleszins concurrerend. Bovendien is zeker het vermelden waard dat de office manager minstens zo behulpzaam was: op elke vraag kwam een snel en adequaat antwoord en ze was altijd bereid om nog zaken uit te zoeken als daarom werd gevraagd. Kortom: bij een eventuele volgende verkoopopdracht zullen wij dit kantoor zeker weer inschakelen.

Dhr. Almer van der Zee
Jollenmakersweg 6

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Eerlijk en deskundig zijn de eerste woorden waar ik denk bij deze makelaar. Contact gedurende het verkooptraject altijd als zeer prettig ervaren !!

Dhr. van Kuik
Elpermeer 271

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Marijn is een topmakelaar, geboren voor het vak. In mijn verkoopproces zaten wat uitdagingen, Marijn hield het hoofd koel en vond overal oplossingen voor. Enorm betrokken, warme man die mij het gevoel gaf er voor mij te zijn, het voelde heel veilig.

Mevr. Mirjam van den Berg
Eerste Nassaustraat 16 III

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Guillaume heeft mij heel goed geholpen en begeleid bij het verkopen van mijn huis. Ik ben heel erg blij dat ik hem als makelaar heb gehad.

Mevr. Jolanda Riksen
Thomas Prinslaan 31

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Zeer fijne samenwerking, nette en correcte afhandeling. Ik werd van alles heel goed op de hoogte gehouden.

Mevr. Heijdenrijk
Schimmelstraat 41 i

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Super fijne makelaar. Mooie foto presentatie gemaakt. Verkoopproces verliep voorspoedig. Korte lijntjes in contact. Netjes alle afspraken zichtbaar gedurende proces.

Dhr. Suder
H. Cleyndertweg 815

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Echte professionele verkoop makelaar!! Guillaume Fransen met de beste oplossing voor in een onverwachte situatie. Gewoon betrouwbaar. Ik kan zijn kantoor aan iedereen aanraden.

En nu… een nieuw huis kopen

Als je je huis door Fransen & Kroes laat verkopen, wil je misschien ook wel dat Guillaume of Marijn je bijstaat bij het kopen van een huis in Amsterdam of omgeving. Dat kan namelijk best lastig zijn in deze tijd. Met een aankoopmakelaar vind je sneller je droomhuis dat waard is wat je ervoor betaalt. Hoe dat precies werkt, lees je hier.