Makelaar Hoofddorp

Fransen & Kroes, de makelaar in Hoofddorp en omgeving. Wij zijn mensen-mensen met een passie voor huizen en een eerlijk advies. Maak een afspraak!

Neem contact op Even appen?

Onze service als makelaar in Hoofddorp

Als makelaar in Hoofddorp levert Fransen & Kroes meerdere diensten. Natuurlijk helpen wij je met de verkoop of aankoop van jouw woning. En daar komt veel meer bij kijken dan alleen de waarde bepalen. Om zo veel mogelijk interesse te genereren, helpen we je met het presenteren van jouw woning en met het inplannen van bezichtigingen. Wij zijn de makelaar die jou het complete plaatje biedt.

Verkoopmakelaar

We staan naast jou! We ontzorgen en adviseren je over hoe en wanneer je je huis het beste te koop kunt aanbieden. We nemen de tijd en gaan ver om het beste resultaat te bereiken. Net even anders dan je misschien gewend bent.

Lees meer

Aankoopmakelaar

Je weet pas wat iets wáárd is, als je wéét wat iets waard is! Wij helpen je met onze persoonlijke no-nonsense aanpak. Makelaars Marijn of Guillaume wijzen je op risico’s, onderzoeken de voorwaarden en adviseren je over de hoogte van de bieding.

Lees meer

Taxaties

Voor het afsluiten van een hypotheek heb je een gevalideerde taxatie nodig. Het verkopen van je huis doe je aan de hand van een waardebepaling. Bel ons als je een taxatie nodig hebt die door alle banken geaccepteerd wordt.

Lees meer

Gratis waardebepaling

Verhuisplannen? Dan is het handig om te weten wat jouw huis waard is. En nog belangrijker is hoe je dat bedrag ook daadwerkelijk krijgt. Makelaars Marijn of Guillaume weten hoe en dat komen ze je graag vertellen in een persoonlijk gesprek.

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn trots op onze klantenkring die wij hebben mogen ondersteunen bij het aankoop- of verkoopproces.

Redmar de HaanRedmar de Haan
15:26 11 Dec 22
Het was een feest om ons huis via Fransen & Kroes te verkopen! Guillaume (en zijn collega Wendy) zijn zeer kundig, erg fijn in de omgang en altijd goed bereikbaar. Van harte aan te bevelen!
Dave SuursDave Suurs
15:10 11 Dec 22
Erg fijne en kundige makelaar! Marijn heeft prima werk geleverd in de begeleiding van het hele proces bij de verkoop van ons huis!
Martine BakkerMartine Bakker
12:21 19 Oct 22
Hele fijne makelaar! Lotte heeft ons geholpen met het kopen van een huis. Ze zorgde ervoor dat het geen stressvolle tijd was, maar eentje waar we met plezier op terugkijken. En Marijn heeft ons appartement voor ons verkocht en wist daarbij heel goed over te brengen op de kijkers wat voor bijzondere plek het is. Ook werd het dankzij hen heel duidelijk wat je allemaal moet doen, want er komt nogal wat bij kijken.
André MarendziakAndré Marendziak
18:34 09 Oct 22
Zeer tevreden over de geleverde diensten van Fransen & Kroes Makelaars. Guillaume stond ons op een fijne manier bij in het hele proces. Persoonlijk en deskundig advies. Communicatie verliep soepel. Ook de toppers van de administratie (Wendy en Eline) waren altijd bereikbaar als wij vragen hadden. Zoek je een betrouwbare makelaar die de Amsterdamse markt goed kent, dan ben je hier aan het juiste adres!
Caroline BorstCaroline Borst
14:28 14 Jun 22
Aanrader! Met de hulp van Lotte eindelijk gelukt om een huis in Amsterdam Noord te kunnen kopen en Guillaume heeft mij echt fantastisch geholpen met de verkoop van mijn appartement. Heel blij dat ik voor Fransen & Kroes Makelaars heb gekozen want qua resultaat had ik zowel met de koop als met de verkoop niet beter kunnen wensen.
js_loader

Over ons

Fransen & Kroes doet het net even anders! We zijn mensen-mensen die de zakelijk kant minstens zo goed in de vingers hebben. We doen er alles aan om voor jouw huis de beste prijs te krijgen en we zorgen ervoor dat je niet teveel betaalt als we je bijstaan als aankoopmakelaar. Ondertussen verliezen we nooit het menselijke aspect uit het oog. Bij Fransen & Kroes gaan we niet voor de snelle winst, maar voor een langdurige samenwerking waarin we écht van meerwaarde kunnen zijn. Hoe we dat doen? Door de tijd te nemen én naast je te staan met een eerlijk advies. We leren je kennen en weten daardoor wat je nodig hebt om het aankoop- en verkoopproces ontspannen te doorlopen.

Vroege vogel voordeel!

Wij openen een nieuw kantoor in Hoofddorp en dat willen wij graag met jullie vieren. De eerste 10 opdrachten ontvangen 10% KORTING op de courtage! Grijp je kans en zet de eerste stap naar jouw droomhuis met Fransen & Kroes Makelaars.

Makelaar Hoofddorp/Haarlemmermeer - Fransen & Kroes Makelaars

Fransen & Kroes staat klaar!

Benieuwd of wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op en wij staan voor je klaar.

Bel ons direct

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Gevestigd in Amsterdam en Hoofddorp

Sinds 2018 is ons kantoor gevestigd in Amsterdam-Noord en zijn we niet meer weg te denken uit de Amsterdamse makelaardij. In 2024 hebben we een nieuw kantoor geopend in Hoofddorp. Zo kunnen we ook klanten uit de regio Haarlemmermeer helpen. Dit werkgebied is niet nieuw voor ons. Guillaume is er geboren en getogen en Marijn heeft er een deel van zijn carrière doorgebracht. Met plezier zetten we onze kennis van Haarlemmermeer in en maken we ook daar veel mensen op de Fransen & Kroes-wijze blij met een nieuw huis!

Makelaar Hoofddorp - Fransen & Kroes makelaars