Verkoopmakelaar

Fransen & Kroes doet het net even anders! We zijn mensen-mensen die de zakelijk kant minstens zo goed in de vingers hebben. We doen er alles aan om voor jouw huis de beste prijs te krijgen en we zorgen ervoor dat je niet teveel betaalt als we je bijstaan als aankoopmakelaar. Ondertussen verliezen we nooit het menselijke aspect uit het oog.

We staan naast je!

Bij Fransen & Kroes gaan we niet voor de snelle winst, maar voor een langdurige samenwerking waarin we écht van meerwaarde kunnen zijn. Hoe we dat doen? Door de tijd te nemen én naast je te staan met een eerlijk advies. We leren je kennen en weten daardoor wat je nodig hebt om het aankoop- en verkoopproces ontspannen te doorlopen.

Gevestigd in Amsterdam en Hoofddorp

Sinds 2018 is ons kantoor gevestigd in Amsterdam-Noord en zijn we niet meer weg te denken uit de Amsterdamse makelaardij. In 2024 hebben we een nieuw kantoor geopend in Hoofddorp. Nieuwe vestiging, bewezen kwaliteit! Nu kunnen we ook klanten uit de regio Haarlemmermeer helpen. Dit werkgebied is niet nieuw voor ons. Guillaume is er geboren en getogen en Marijn heeft er een deel van zijn carrière doorgebracht. Met plezier zetten we onze kennis van Haarlemmermeer in en maken we ook daar veel mensen op de Fransen & Kroes-wijze blij met een nieuw huis!

Over ons

Leer ons beter kennen

Marijn Kroes

RM RT / Partner – Makelaar Taxateur

Guillaume Fransen

RM / Partner – Makelaar

Lotte Elshof

KRMT / Partner – Aankoopmakelaar

Eline Mak

ARMT – Assistent Makelaar

onze chimpansee in ARTIS

de knapste van het stel

Gepokt en gemazeld in Amsterdam en omstreken

Ons kantoor bestaat nog niet zolang, maar onze samenwerking gaat al jaren terug. Onze vlieguren maakten we in de omgeving van Amsterdam, zodat het vak én deze markt geen geheimen meer voor ons heeft. We werken voor particulieren, gemeente en ontwikkelaars. Door deze brede scope zijn we van alle markten thuis en die kennis zetten we met plezier voor je in.

Geld is belangrijk. Het is echter woongeluk dat ons drijft om net dat stapje harder te zetten. We maken graag kennis met je!

Aankoopmakelaar

Je weet pas wat iets wáárd is, als je wéét wat iets waard is! Wij helpen je met onze persoonlijke nononsenseaanpak. Onze aankoopmakelaar Lotte wijst je op de risico’s, onderzoekt de voorwaarden en adviseert je over de hoogte van de bieding.

Wij komen graag in contact

Wil je je huis verkopen, Guillaume of Marijn als aankoopmakelaar in de arm nemen, een taxatie laten uitvoering óf wil je weten wat je huis waard is? Bel of mail ons. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fransen & Kroes Makelaars