Eline Mak

Eline Mak begon in 2021 bij ons als commercieel binnendienstmedewerker. Toen had ze al de ambitie om assistent-makelaar te worden. Gedreven als ze is, heeft ze die droom in no time waargemaakt. Stilzitten doet ze niet. Eline is de boeken alweer ingedoken, zodat ze zich binnenkort ook kandidaat-makelaar kan noemen. We zijn heel blij dat Eline nu onze assistent-makelaar is. Met haar enthousiasme en kennis helpt ze klanten met de verkoop van hun huis en het verwezenlijken van hun woondromen. Eline zorgt ervoor dat alles goed komt.

Mensenmensen

“Ik heb het hier helemaal naar mijn zin. Via via kwam ik in contact met Guillaume en dat zat gelijk goed. Bij Fransen & Kroes is iedereen down to earth en eerlijk. Natuurlijk heb ik interesse voor vastgoed, maar het zijn vooral de mensen waar het om draait bij Fransen& Kroes. Omdat ik een mensenmens ben, voel ik me hier als een vis in het water.”

Met een beetje humor…

“De onderlinge humor maakt mijn dag leuk, maar het meest blij word ik van de energie die klanten me geven. Zorgen dat ze tevreden zijn over de dienstverlening, daar doe ik alles voor. Het voelt goed dat ik van steeds grotere waarde kan zijn voor het team van Fransen & Kroes én de klanten. Vervelen zal ik me niet snel, want geen dag is hetzelfde.”

Wij komen graag in contact

Wil je je huis verkopen, Guillaume, Lotte of Marijn als aankoopmakelaar in de arm nemen, een taxatie laten uitvoeren óf wil je weten wat je huis waard is? Bel of mail ons. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eline Mak

ARMT – Assistent Makelaar