Eline Mak

Eline Mak is sinds begin 2021 onze commercieel binnendienst medewerker. Nu nog wel, want in de toekomst wil Eline makelaar worden. Wij zien het deze gedreven, harde werker wel doen. Tot die tijd ondersteunt Eline onze buitendienst met alles wat eraan bijdraagt om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk te laten verlopen.

Niet eerder werkte Eline in het vastgoed. Maar deze slimme dame maakt zich alles snel eigen. Het helpt natuurlijk ook dat ze de opleiding tot assistent makelaar volgt.

Mensenmensen

“Ik heb het hier helemaal naar mijn zin. Via via kwam ik in contact met Guillaume en dat zat gelijk goed. Bij Fransen & Kroes is iedereen down to earth en eerlijk. Natuurlijk heb ik interesse voor vastgoed, maar het zijn vooral de mensen waar het om draait bij Fransen& Kroes. Omdat ik een mensenmens ben, voel ik me hier als een vis in het water.”

Met een beetje humor…

“De onderlinge humor maakt mijn dag leuk, maar het meest blij word ik van de energie die klanten me geven. Zorgen dat ze tevreden zijn over de dienstverlening, daar doe ik alles voor. Ik kijk ernaar uit om van steeds grotere waarde te zijn voor het team van Fransen & Kroes én de klanten. Vervelen zal ik me niet snel, want geen dag is hetzelfde.”

Wij komen graag in contact

Wil je je huis verkopen, Guillaume of Marijn als aankoopmakelaar in de arm nemen, een taxatie laten uitvoering óf wil je weten wat je huis waard is? Bel of mail ons. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eline Mak

Commercieel binnendienst medewerker