Fransen & Kroes is jouw aankoopmakelaar

Je bent niet de enige. Het vinden van je droomhuis in deze tijd is geen gemakkelijke opgave. Laat staan dat je er tussenkomt en een bieding uitbrengt die jou tot koper maakt. Marijn en Guillaume zijn zeer ervaren aankoopmakelaars die met kennis, humor en eindeloos veel geduld jouw doel bereiken. We kennen de markt, weten wat er te koop is óf komt en we zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt, als veelgevraagde aankoopmakelaar in Amsterdam kennen wij de markt en haar dynamiek. No cure, no pay! Zo doen we dat.

Hoe wil jij wonen?

Je huis moet perfect passen. Wat voor jou ‘perfect’ is, achterhalen we in een kennismakingsgesprek. Dat maakt ons werk zo leuk. We leren elke klant echt kennen en gaan naast je staan om je te ontzorgen en het kopen van een huis weer leuk te maken. Door de behoefte achter de vraag te achterhalen, wordt voor ons duidelijk waar je écht naar zoekt. Wat is je budget en hoe leef je, waar wil je wonen en hoeveel kamers heb je nodig? We brengen het allemaal in kaart en maken vervolgens een profiel voor je.

Een stapje voor

Nog voor je je droomhuis hebt gevonden, beoordelen we je financiële mogelijkheden en zoeken we naar de beste voorwaarden voor jou. Ook hierin denken we met je mee. Maandlasten zijn belangrijk, maar de hypotheek moet ook bij je toekomst(dromen) passen. We verzamelen documenten en maken je dossier compleet, zodat je alleen nog een koopakte en taxatie toe hoeft te voegen om je hypotheekaanvraag te kunnen doen. Dat scheelt tijd en stress, precies op het moment dat je je droomhuis vindt. Het maakt je slagvaardiger én dus aantrekkelijker als contractpartij.

Zoeken en bezichtigen

Nu we weten wat je zoekt, gaan we aan de slag. We kijken in ons eigen bestand, zoeken binnen ons netwerk en kijken op Funda. Als er naar ons idee een geschikt huis tussen zit, leggen we dit aan je voor en plannen we een bezichtiging in. Kijken doen we samen! We kijken met een kritisch oog, zodat jij in alle vrijheid je gevoel kunt volgen. Een mooi een-tweetje.

Wat is het huis van je dromen waard?

Je weet pas wat iets wáárd is, als je wéét wat iets waard is! Wij helpen je met onze persoonlijke no-nonsenseaanpak. Makelaars Marijn of Guillaume wijzen je onder andere op risico’s, onderzoeken de voorwaarden en adviseren je over de hoogte van de bieding, zodat jij je volledig kunt richten of je in deze woning gelukkig gaat worden.

Bieden

Je wist het direct! Dit is het huis van jouw dromen. Uit ervaring weten we dat dit ook het moment is dat je gevoel de overhand neemt. Wij snappen dat, maar laten ons er niet in meeslepen. We bewaken al jouw belangen. Dat wil zeggen, de hoogte van de bieding en de voorwaarden van de tegenpartij. De onderhandeling hoef je zelf niet te doen. Dat regelen Guillaume of Marijn.

Aankopen

Hoera! Je bod is geaccepteerd. Zet de champagne maar vast koud. Wij gaan alles voor je in orde maken. De verkopende partij of de notaris maakt de koopovereenkomst op. Deze controleren we voor je, voordat je gaat tekenen. Is de overeenkomst eenmaal getekend dat is het tijd om de champagne te ontkurken. Gefeliciteerd!

Verhuizen

Het is zover, je hebt de sleutel van jouw droomhuis in handen. We gaan met je mee naar de notaris voor de levering. Vooraf hebben we samen de woning geïnspecteerd en de meterstanden opgenomen. Ook checken we nog even of je de juiste verzekering hebt. Als er nog verbouwd of geklust moet worden, helpen we je graag. Dit keer niet metterdaad, maar wel met raad. We helpen je graag bij het vinden van de juiste mensen voor deze klus.

Referenties

Waarom kiezen voor Fransen & Kroes

Wij combineren ervaring in de makelaardij met mensenkennis en humor. We zorgen ervoor dat jij niet te veel betaalt voor jouw droomhuis. We staan naast je en geven je een gerust gevoel. Dit gaat goedkomen! Hoe andere woningzoekenden de samenwerking met ons ervaren hebben, vertellen ze hier.

Dhr. Velthuys – Prinsengracht 788 -IV

De eerste uitstekende indruk die Marijn Kroes bij ons kennismakingsgesprek maakte, werd daarna alleen nog maar versterkt. Hij denkt actief en betrokken mee, geeft alle ruimte en tijd om zelf het verkoopproces mede te regisseren. Marijn beschikt over zeer accurate en actuele kennis op tal van gebieden en het vermogen om deze kennis ook efficiënt en effectief in te zetten in het bijsturen van het verkoopproces. Zijn mede op een loepzuivere intuïtie steunende adviezen bleken telkens de juiste te zijn en zorgden mét al het bovenstaande voor een ontzorgend vertrouwen in een goede afloop. De contacten met de achterwacht op het kantoor verliepen in eenzelfde open, hartelijke en vertrouwelijke sfeer. Kortom: een alleen maar uitstekende ervaring, op alle gebieden.

Mevr. Anne Laan – Klinkerweg 34

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Aanrader! Na het besluit om mijn appartement te verkopen heb ik 3 potentiële verkoopmakelaars langs laten komen. Na de kennismakingsgesprekken was voor mij direct duidelijk dat mijn keuze zou vallen op Fransen & Kroes, omdat Marijn (Kroes) er uit sprong vanwege de heldere, snelle communicatie, strategie en persoonlijke aanpak. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze; het proces het soepel en zorgeloos verlopen. En: er is een mooie prijs uitgekomen.

Dhr. Richard Molenaar – Albert Cuypstraat 153 E

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Aan de start van de covid-19 beperkingen ben ik na gesprek toch de weg ingeslagen om te verkopen. Fransen & Kroes Makelaars heeft zich goed aan deze uitdagende situatie aangepast. Ik ben blij dat we nagenoeg alles op afstand vanuit verschillende landen hebben kunnen regelen en zien ontplooien tot tevreden resultaat.

Dhr. Meester Erwin Appeldoorn
Buiksloterbreek 105

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Aangenaam in de omgang en beschikt over een goede marktkennis! Verder een plezierig mens om over de vloer te hebben!

Een funda gebruiker
Eksterstraat 45 -hs

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Ontzettend fijne mensen. In contact altijd persoonlijk, begrijpbaar, professioneel en waren altijd bereikbaar. De verkoop van mijn woning verliep snel en ik werd als koper altijd goed geïnformeerd. Doorheen het hele proces heb ik continu een vertrouwd gevoel gehad. Absoluut aan te bevelen. Enorm vriendelijke mensen die heel goed weten wat ze doen zonder het ingewikkeld te laten lijken. Houden oog voor het persoonlijke en regelen alles van begin tot eind.

Dhr. van Kuik (zoeken en aankoop)
Jisperveldstraat 272

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Fransen & Kroes Makelaars verleent een zeer persoonlijke service. Zij luisteren goed naar de wens van de klant en voelen goed aan met wat voor perso(o)n(en) zij te maken hebben en stemmen hier hun persoonlijke ondersteuning op af. Zij zijn altijd goed bereikbaar per telefoon, mail en/of WhatsApp. Zij handelen snel en geven vlot terugkoppeling. Zij kennen Noord goed, dat merkte ik bijvoorbeeld bij de onderhandelingen. Sneller dan verwacht heb ik een appartement volledig naar wens kunnen aankopen. Voor alles wat ze voor je doen vind ik Fransen & Kroes Makelaars niet duur, het betaalt zich echt terug!

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)
Daan van Dijkpad 8

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Guillaume van Fransen & Kroes makelaars heeft ons geweldig begeleid bij zowel de verkoop van onze huidige woning als de aankoop van ons nieuwe huis. Goede adviezen, slim onderhandeld en mooie resultaten. We hadden dit zelf nooit zo goed kunnen doen.

Dhr. Wilco van den Broek
Buiksloterbreek 105

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Van het begin tot het einde heeft Guillaume ons goed en duidelijk begeleid met de verkoop van ons huis. Hij is deskundig, kent Amsterdam-Noord, en vriendelijk in de omgang. Hij is duidelijk in zijn communicatie en weet de juiste stappen te nemen op het juiste moment.

Een funda gebruiker
Bep van Klaverenboulevard 46

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Het was ontzettend fijn samenwerken met Marijn. Marijn is vriendelijk en duidelijk, wat uiteraard hielp bij de verkoop van onze woning. De woning was binnen twee weken verkocht en ook de administratieve handelingen verliepen snel en voorspoedig. Ik zou deze makelaar zeer zeker aanraden..

Dhr. Luc Hazebroek
Amerbos 16

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Het is een kleinschalig makelaarskantoor dat niet zijn hand overspeelt door het aannemen van teveel opdrachten. Daardoor waren ze zeer flexibel met het maken van afspraken en heeft de verkoop van ons object de juiste aandacht en toewijding gekregen. De makelaar kent de lokale markt heel goed, heeft goede adviezen gegeven en een opbrengst boven verwachting gerealiseerd. De courtage is alleszins concurrerend. Bovendien is zeker het vermelden waard dat de office manager minstens zo behulpzaam was: op elke vraag kwam een snel en adequaat antwoord en ze was altijd bereid om nog zaken uit te zoeken als daarom werd gevraagd. Kortom: bij een eventuele volgende verkoopopdracht zullen wij dit kantoor zeker weer inschakelen.

Dhr. Almer van der Zee
Jollenmakersweg 6

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Eerlijk en deskundig zijn de eerste woorden waar ik denk bij deze makelaar. Contact gedurende het verkooptraject altijd als zeer prettig ervaren !!

Dhr. van Kuik
Elpermeer 271

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Marijn is een topmakelaar, geboren voor het vak. In mijn verkoopproces zaten wat uitdagingen, Marijn hield het hoofd koel en vond overal oplossingen voor. Enorm betrokken, warme man die mij het gevoel gaf er voor mij te zijn, het voelde heel veilig.

Mevr. Mirjam van den Berg
Eerste Nassaustraat 16 III

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Guillaume heeft mij heel goed geholpen en begeleid bij het verkopen van mijn huis. Ik ben heel erg blij dat ik hem als makelaar heb gehad.

Mevr. Jolanda Riksen
Thomas Prinslaan 31

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Zeer fijne samenwerking, nette en correcte afhandeling. Ik werd van alles heel goed op de hoogte gehouden.

Mevr. Heijdenrijk
Schimmelstraat 41 i

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Super fijne makelaar. Mooie foto presentatie gemaakt. Verkoopproces verliep voorspoedig. Korte lijntjes in contact. Netjes alle afspraken zichtbaar gedurende proces.

Dhr. Suder
H. Cleyndertweg 815

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Echte professionele verkoop makelaar!! Guillaume Fransen met de beste oplossing voor in een onverwachte situatie. Gewoon betrouwbaar. Ik kan zijn kantoor aan iedereen aanraden.

Wij helpen je bij de aankoop én verkoop van je huis

Spreekt bovenstaand je aan en wil je gebruikmaken van onze diensten? Leuk! Marijn of Guillaume maakt graag kennis met je. Via Wendy kun je een afspraak inplannen. Hier vind je de contactgegevens van ons kantoor. Heb je trouwens gezien dat we je huidige huis ook kunnen verkopen? Soms kan het handig zijn – zeker voor de planning – om alles uit handen te geven aan één partij. Overweeg het gerust en lees meer over de manier waarop wij huizen in de markt zetten en verkopen.