We versterken elkaar

Fransen & Kroes heeft geen eigen hypotheekafdeling. Schoenmaker, houd je bij je leest! Voor een goed en eerlijk hypotheekadvies verwijzen we je vol vertrouwen door naar Edwin Greuter van Nobel Hypotheken. Dat doen we al jaren en dat bevalt heel goed. We spreken dezelfde taal en altijd krijgen we van onze klanten te horen dat ze zo goed geholpen zijn.

Het leuke is dat Edwin weer klanten naar ons doorstuurt als ze op zoek zijn naar een goede makelaar die ze helpt hun huis te verkopen of een huis aan te kopen. Zo versterken we elkaar. Een mooie wisselwerking tussen twee kantoren die in hetzelfde werkgebied actief zijn.

Flexibel

“Ons werkgebied is niet de enige gemene deler”, licht Edwin toe. We vinden elkaar ook in de informele, persoonlijke wijze waarop we de klant benaderen. Net als bij Fransen & Kroes hangt er bij ons ook niet na 17.00 uur een bordje ‘gesloten’ op de voordeur. We werken vaak in de avond en komen graag bij de mensen thuis.”

We blinken uit in snelheid

Edwin vindt zijn werk ontzettend leuk. Dat blijkt uit de manier waarop hij vertelt. “Ik ontmoet elke keer nieuwe mensen die ik mag helpen om hun woondroom mogelijk te maken. Geen situatie is gelijk, dus mijn advies en zoektocht naar de beste hypotheekverstrekker en -vorm is altijd maatwerk. Duidelijkheid, betrouwbaarheid en snelheid zijn de aspecten waar ons kantoor in uitblinkt. Waar andere hypotheekverstrekkers soms 5 tot 6 weken nodig hebben, regelen wij het in 2 weken door snel te schakelen en er bovenop te zitten.”

Overweeg je een nieuw huis te kopen? Neem dan eens contact op met Edwin om de financiële mogelijkheden te onderzoeken.

Je bereikt Edwin op:

e.greuter@nobelhypotheken.nl
06-15587996

Wij komen graag in contact

Wil je je huis verkopen, Guillaume, Lotte of Marijn als aankoopmakelaar in de arm nemen, een taxatie laten uitvoeren óf wil je weten wat je huis waard is? Bel of mail ons. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Edwin Greuter Hypotheken

Edwin Greuter

Hypotheekadviseur