Guillaume Fransen

Begin 2018 bundelden Guillaume en Marijn hun krachten en begonnen Fransen & Kroes in Amsterdam. Dat is zo’n succes dat 6 jaar later ook een kantoor in Haarlemmermeer werd geopend. Voor beide heren was vanaf het begin al duidelijk: bij onze makelaarskantoren draait het om mensen, niet om huizen!

Guillaume deed zijn werkervaring op bij het grootste makelaarskantoor van Nederland. Dat vond hij geweldig, maar hij zag ook kansen om het anders te doen. Dat typeert hem. Guillaume is enthousiast, commercieel, ondernemend en perfectionistisch. En dat kan hij vanaf 2024 ook in Haarlemmermeer laten zien. Een gebied dat hij op zijn duimpje kent, want Guillaume woonde tot zijn 30e in dit mooie stukje Nederland.

Terug naar zijn roots

“Ik kom nog vaak in Haarlemmermeer, omdat mijn ouders er nog wonen én voor de natuur. De Venneperhout en Toolenburger plas zijn favoriet. Dat ik nu naast Amsterdam ook in mijn vertrouwde omgeving aan het werk ga, vind ik echt heel leuk. Ik kan naast mijn jarenlange ervaring als makelaar van meerwaarde zijn voor onze klanten door de kennis die ik heb van Haarlemmermeer. En als het werk het toelaat, ga ik natuurlijk even langs voor koffie bij mijn ouders.”

Vernieuwing inspireert

“Ik doe graag dingen goed en wil overzicht hebben, weten wat er speelt. Als je maar doorjakkert en zoveel mogelijk huizen in verkoop brengt, dan loop je jezelf voorbij. En nog erger, je kunt niet meer de kwaliteit bieden die je wilt bieden. Ik ben altijd bezig om de beste manier te vinden om het huis van onze klanten te verkopen. Hoe bereik je die ene koper én verkoop je het huis voor de beste prijs. Daarbij ga ik nieuwe dingen niet uit de weg. Juist niet!”

Luisteren!

Guillaume zit nog niet zo lang in het vak als zijn compagnon, maar volgens Marijn is hij beter in zijn werk dan een gemiddelde makelaar met 30 jaar ervaring. “Ik vind mijn werk ook geweldig. Mensen blij maken, dat geeft mij energie. Ik trek alles uit de kast om het kopen en verkopen van je huis leuk en zorgeloos te maken. Dan ga ik aan het einde van de dag tevreden en blij naar huis.”

Guillaume is zelf een aardig aantal keren verhuisd. “Toen heb ik vooral ervaren wat een makelaar allemaal verkeerd kan doen. Zoiets simpels als gelijk terugbellen bijvoorbeeld. Dat vind ik heel belangrijk en dat doe ik dus ook. Het is maar een voorbeeld. Ik ben van mening dat je het goed doet als je oprecht luistert en de connectie met je klant aangaat. Dan weet je wie je voor je hebt en kun je het beste resultaat halen voor de verkoop of aankoop.”

Wil je dat Guillaume jouw huis verkoopt of zoek je een gedreven aankoopmakelaar? Neem contact op met hem.

g.fransen@fransenkroes.nl
06-40664711

Wij komen graag in contact

Wil je je huis verkopen, Guillaume, Lotte of Marijn als aankoopmakelaar in de arm nemen, een taxatie laten uitvoeren óf wil je weten wat je huis waard is? Bel of mail ons. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Guillaume Fransen

Guillaume Fransen

Makelaar