FRANSEN & KROES

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Amsterdam Noord?

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Wij helpen jou met het zoeken naar jouw droomhuis!

Fransen & Kroes is actief als aankoopmakelaar in Amsterdam Noord. We zijn elke dag weer gemotiveerd om voor jou de juiste woning te vinden. We helpen je bij elke stap van het kopen van jouw droomhuis en zorgen dat je niet te veel betaalt in een markt die verraderlijk snel verandert. Wil je weten wat wij als aankoopmakelaar in Amsterdam Noord voor jou kunnen doen? Ga naar ons aanbod 

Een aankoopmakelaar met oog voor jou

Bij Fransen & Kroes hebben we oog voor jou als klant. Een huis kopen is immers een van de belangrijkste momenten in je leven. Daar wil je bij geholpen worden, maar wel op een eerlijke en persoonlijke manier. Wij zijn dé aankoopmakelaar in Amsterdam Noord die je verder helpt. Onze focus ligt niet op grootschalige groei, maar juist op de kwaliteit van een persoonlijke relatie. Daarom zijn wij de aankoopmakelaar in Amsterdam Noord voor jou.

Wat doen wij als aankoopmakelaar in Amsterdam Noord

Als aankoopmakelaar in Amsterdam Noord leveren wij verschillende diensten:

  • we zoeken naar de beste voorwaarden voor jou
  • we doen bezichtigingen samen met jou
  • we onderhandelen tijdens het bieden
  • we zorgen dat je niet te veel betaalt
  • we checken de koopovereenkomst.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze werkwijze als aankoopmakelaar in Amsterdam Noord? Wil je meer weten over de beschikbare woningen, of wat een aankoopmakelaar in Amsterdam Noord voor jou kan betekenen? Meer informatie? Neem contact op, e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.