FRANSEN & KROES

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Amsterdam West?

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Wij helpen jou met het zoeken naar jouw droomhuis!

In de huidige markt is het erg moeilijk om op eigen houtje een huis te vinden. Hoe vind je een woning die past binnen je budget in een populaire wijk? Fransen & Kroes is aankoopmakelaar in Amsterdam West. Wij zijn gespecialiseerd in de woningmarkt in Amsterdam. We weten als geen ander hoe deze markt beweegt en hoe wij daarin moeten navigeren. Dat doen we graag samen met jou. Met ons enthousiasme als aankoopmakelaar in Amsterdam West en met onze deskundigheid gaan we voor jou aan de slag. Zo maken wij jouw woonwens werkelijkheid. Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Betrouwbare aankoopmakelaar in Amsterdam West

Bij ons ligt de nadruk op kwaliteit. Als aankoopmakelaar in Amsterdam West werken we met plezier, samen met jou. We luisteren uitgebreid naar je wensen. We zorgen dat je daadwerkelijk een aanbod krijgt, waar je wat aan hebt: leuke woningen passend binnen je budget. Kortom, we zorgen dat je met een goed gevoel de volgende stap zet. Funda beoordeelt ons met een 9,2. Die kwaliteit bieden wij als aankoopmakelaar in Amsterdam West aan elke individuele klant. Met enorme inzet, vakbekwaamheid en met een lach.

Ons aanbod als aankoopmakelaar in Amsterdam West

Kies voor Fransen & Kroes als jouw aankoopmakelaar in Amsterdam West. Want als aankoopmakelaar in Amsterdam West leveren wij verschillende diensten:

  • we luisteren: wat is voor jou belangrijk?
  • we zorgen dat je niet te veel betaalt
  • we plannen bezichtigingen en bezoeken samen met jou de woningen
  • we onderhandelen tijdens het bieden
  • we checken de koopovereenkomst.

Meer informatie?

Wil je meer weten over ons als aankoopmakelaar in Amsterdam West? Over onze werkwijze, de beschikbare woningen in Amsterdam West, of wat wij als aankoopmakelaar in Amsterdam West voor jou kunnen betekenen? Meer informatie? Neem contact op, e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.