FRANSEN & KROES

Ervaren aankoopmakelaar Landsmeer

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Of misschien ben je wel op zoek naar je eerste koophuis? Fransen & Kroes is een zeer ervaren aankoopmakelaar in Landsmeer. Wij helpen je aan je droomhuis in Landsmeer. We zijn al jaren actief in de regio Groot Amsterdam. Met die jaren ervaring zijn wij in staat om een goede inschatting te maken van de markt en van jouw mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in Fransen & Kroes als aankoopmakelaar in Landsmeer? Klik dan hier om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vele diensten aankoopmakelaar Landsmeer

Wat kunnen wij voor jou betekenen als aankoopmakelaar in Landsmeer?
We helpen je graag met:

  • een persoonlijk profiel maken (wat wil je, wat zijn je mogelijkheden);
  • de voorwaarden bepalen;
  • de mogelijkheden onderzoeken;
  • zoeken en bezichtigingen plannen;
  • de waardebepaling van je keuze;
  • en uiteindelijk, bieden!

Door een nauwe samenwerking leren we jou goed kennen. Als aankoopmakelaar in Landsmeer gaan we ervoor dat jij het woongeluk vindt dat je zoekt.

Aankoopmakelaar Landsmeer met de beste prijzen

Het gaat al een tijd hard op de woningmarkt. Overbieden is de norm, en zelfs dan ben je niet verzekerd van de woning. Als zeer ervaren en bekende aankoopmakelaar in Landsmeer zetten we ons netwerk en onze kennis in om de beste mogelijkheden voor jou te vinden. Zo krijgen wij de beste prijzen. Zorg dat je niet te veel betaalt, maar wel jouw droomwoning krijgt. Neem daarvoor Fransen & Kroes als jouw aankoopmakelaar in Landsmeer.

Contact met Fransen & Kroes, aankoopmakelaar Landsmeer

Wil je meer weten over de werkwijze van Fransen & Kroes, aankoopmakelaar in Landsmeer? Over de beschikbare woningen, wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de website, stuur een e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.