FRANSEN & KROES

Aankoopmakelaar Oostzaan met een zeer persoonlijke aanpak

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Bij Fransen & Kroes doen we het net even anders. Wij zijn een aankoopmakelaar in Oostzaan die de nadruk legt op een zeer persoonlijke aanpak. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de sleuteloverdracht zijn wij direct betrokken bij het proces. Elke klant heeft een eigen verhaal, een eigen droom en een andere situatie. En dat vereist een aanpak die daar recht aan doet. Dus wil jij een aankoopmakelaar in Oostzaan die maatwerk levert? Neem dan contact met ons op. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Aankoopmakelaar in Oostzaan begeleidt je van begin tot eind

Fransen & Kroes levert een breed palet van diensten als aankoopmakelaar in Oostzaan. Na de kennismaking maken we jouw persoonlijke profiel aan, waarin we jouw wensen en mogelijkheden duidelijk aangeven. We adviseren je over gunstige voorwaarden en helpen je met het plannen van bezichtigingen, het bepalen van de juiste waarde van de woning, en het bieden. Fransen & Kroes is een aankoopmakelaar in Oostzaan die je het totaalplaatje biedt.

Eerlijke aankoopmakelaar in Oostzaan

De huizenmarkt is al een tijd oververhit en mensen overbieden elkaar, waardoor ze al snel veel te veel bieden. Als aankoopmakelaar in Oostzaan zien wij dat natuurlijk ook. Met onze ervaring en kennis van de markt in Oostzaan schatten we in wat de waarde is van een woning en hoe gewild de woning is. Als jouw aankoopmakelaar in Oostzaan geven we jou een eerlijk advies. We zetten ons netwerk in en zoeken net zo lang totdat we een passende woning voor je gevonden hebben. En jij maakt altijd een beslissing op basis van eerlijke, juiste informatie. Zo zorgen we ervoor dat je niet te veel betaalt voor jouw nieuwe koopwoning.

Contact met Fransen & Kroes, aankoopmakelaar in Oostzaan

Wil je meer weten over de werkwijze van Fransen & Kroes, aankoopmakelaar in Oostzaan? Over de beschikbare woningen, wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de website, stuur een e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.