Lotte Elshof

Lotte Elshof heeft ons team verrijkt met haar gezelligheid, liefde voor Amsterdam én juridische achtergrond. Deze jurist gooide het roer om en werd makelaar. Eerst bij een groot kantoor en nu bij ons. En daar zijn we blij mee, want het DNA van Lotte sluit naadloos aan bij dat van ons. Ook zij verkiest kwaliteit boven kwantiteit en streeft altijd naar lange termijn relaties.

“Ik voel me nu al helemaal op mijn plek bij Fransen & Kroes. De goede sfeer op het kantoor straalt af op de relaties met de klanten. Daarbij houd ik van Amsterdam. Ik woon er ook en door mijn werkervaring in het gebied, kan ik echt van meerwaarde zijn. Het klantcontact met verschillende soorten mensen en de dynamiek van het makelaarsvak maken mijn werk het leukst. Geen dag is hetzelfde en altijd ben je lekker op pad! Ik word vaak bestempeld als een echte teamplayer. ik ga voor het teamresultaat. Samen successen vieren is zoveel leuker.”

l.elshof@fransenkroes.nl
020-2103550

Wij komen graag in contact

Wil je je huis verkopen, Guillaume of Marijn als aankoopmakelaar in de arm nemen, een taxatie laten uitvoering óf wil je weten wat je huis waard is? Bel of mail ons. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lotte Elshof

KRMT / Partner – Aankoopmakelaar