FRANSEN & KROES

Makelaar Amsterdam Centrum met veel ervaring

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Ben jij op zoek naar een woning in hartje Amsterdam of wil je jouw woning verkopen? Fransen & Kroes is de makelaar in Amsterdam Centrum die voor jou aan de slag gaat. We informeren je en behoeden je voor de valkuilen. Wij geven je eerlijk advies, gebaseerd op onze jarenlange ervaring als makelaar in het centrum van Amsterdam. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaar in Amsterdam Centrum helpt jou verder

Fransen & Kroes heeft veel ervaring als makelaar in Amsterdam Centrum. We kennen de omgeving goed, weten wat er te koop is, letterlijk en figuurlijk. En met die kennis helpen we je graag verder. We gaan een langdurige samenwerking met je aan, zodat je krijgt wat je nodig hebt. Als je op zoek bent naar een makelaar in Amsterdam Centrum met ervaring en oog voor jou en jouw belangen, neem dan contact op met Fransen & Kroes.

Onze diensten als makelaar in Amsterdam Centrum

Als makelaar in Amsterdam Centrum levert Fransen & Kroes meerdere diensten. Natuurlijk helpen wij je met de verkoop of aankoop van jouw woning. En daar komt veel meer bij kijken dan alleen de waarde bepalen. Om zo veel mogelijk interesse te genereren, helpen we je met het presenteren van jouw woning en met het inplannen van bezichtigingen. Wij zijn de makelaar in Amsterdam Centrum die jou het complete plaatje biedt.

Contact met Fransen & Kroes, makelaar in Amsterdam Centrum

Wil je meer weten over de werkwijze van Fransen & Kroes, makelaar in Amsterdam Centrum? Over de beschikbare woningen, wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de website, stuur een e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.