FRANSEN & KROES

Ben je op zoek naar een aankoop- of verkoopmakelaar in Amsterdam Noord?

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Wij helpen je graag!

Ben je op zoek naar een aankoop- of verkoopmakelaar in Amsterdam Noord? Een makelaar die jouw belang vertegenwoordigt met een persoonlijke aanpak? Fransen & Kroes is dé makelaar voor jou in Amsterdam Noord. We staan met al onze ervaring en enthousiasme voor jou klaar om jouw woonwens in vervulling te laten gaan. Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Makelaar in Amsterdam Noord met service op maat

Amsterdam Noord is een bruisend stadsdeel vol up-and-coming buurten. Ben jij op zoek naar een huis of wil je juist je huis verkopen? Dan zijn wij de makelaar die voor jou in Amsterdam Noord aan de slag gaat. Bij ons staat jij als klant centraal. Een huis kopen of verkopen is een enorme stap in je leven. Een stap die je ook niet elke dag neemt. Wij zijn makelaar in Amsterdam Noord en doen dat wel. Daarom helpen we jou bij deze grote beslissing. De nadruk ligt bij ons op kwaliteit. Als ervaren makelaars in Amsterdam Noord bieden wij jou service op maat.

Real estate agent makelaar Amsterdam

Goed aangeschreven makelaar in Amsterdam Noord

Als vooraanstaande makelaar in Amsterdam Noord leveren we verschillende diensten:

  • aankoopmakelaar
  • verkoopmakelaar
  • taxaties door gecertificeerde taxateurs
  • samenwerking met Nobel Hypotheken.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de werkwijze van Fransen & Kroes, makelaar in Amsterdam Noord? Wil je meer weten over de beschikbare woningen of wat een makelaar in Amsterdam Noord voor jou kan betekenen? Meer informatie? Kijk op onze website, e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.