FRANSEN & KROES

Ben je op zoek naar een aankoop- of verkoopmakelaar in Amsterdam West?

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Wij helpen je graag!

Heb jij een aankoop- of verkoopmakelaar nodig in Amsterdam West? Een makelaar met oog voor persoonlijke relaties die jou helpt van a tot z? Fransen & Kroes is dé makelaar voor jou in Amsterdam West. Jouw woonwens is voor ons prioriteit nummer één. Wil je meer weten over wat wij als makelaar in Amsterdam West voor jou kunnen doen? Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Vakkundige makelaar in Amsterdam West

De huizenmarkt in Amsterdam is niet makkelijk. En je koopt of verkoopt nu eenmaal niet dagelijks een woning. Wij zijn dé makelaar in Amsterdam West met jaren ervaring en passie voor het vak. Niet alleen weten wij precies hoe de Amsterdamse markt werkt, we vinden het ook belangrijk dat jij als onze klant optimaal wordt geholpen. Met onze ervaring als aankoop- en verkoopmakelaar in Amsterdam West helpen wij jou een eigen plekje te vinden.

Gewaardeerde makelaar in Amsterdam West

Wanneer je met een makelaar in Amsterdam West in zee gaat, wil je natuurlijk in goede handen zijn. Fransen & Kroes is op Funda beoordeeld met een 9,2. Dat reflecteert de waardering die onze klanten hebben voor onze aanpak. Wil jij dat jouw situatie de persoonlijke aanpak krijgt die het verdient? Dan zijn wij voor jou dé makelaar in Amsterdam West.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de werkwijze van Fransen & Kroes als makelaar in Amsterdam West? Wil je meer weten over de beschikbare woningen, of wat een makelaar in Amsterdam West voor jou kan betekenen? Meer informatie? Neem contact op, e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.