FRANSEN & KROES

Makelaar Landsmeer: eerlijk en enthousiast

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Ben jij op zoek naar een makelaar in Landsmeer? Heb je hulp nodig met de verkoop, taxatie of aankoop van een woning? Of wil je hypotheekadvies? Neem dan contact op met Fransen & Kroes, makelaar in Landsmeer. Wij hebben veel ervaring, zijn enthousiast en hebben de focus op een langdurige samenwerking. Bij ons draait het om jou als persoon. Het is jouw woongeluk waar we aan meewerken. Neem contact met ons op, dan gaan we voor jou aan de slag als makelaar in Landsmeer. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaar Landsmeer met kennis van de markt

Als makelaar in Landsmeer staat Fransen & Kroes naast jou. We werken al jarenlang in de regio Groot Amsterdam, en weten precies wat er te koop is en wat de markt doet. Als jouw makelaar in Landsmeer geven we je een eerlijk advies, we zorgen dat je een beslissing maakt op basis van data en goede informatie. Met hulp van Fransen & Kroes maak je jouw woonwens werkelijkheid.

Makelaar in Landsmeer voor taxaties en meer

Woon je in Landsmeer en zoek je een makelaar om een taxatierapport te maken? Wil je een nieuwe hypotheek aanvragen of een scherpere rente bedingen? Taxaties door Fransen & Kroes worden door alle banken, de Belastingdienst en de rechtbank geaccepteerd. Voor een nauwkeurige waardebepaling door een makelaar in Landsmeer kom je naar Fransen & Kroes.

Contact met Fransen & Kroes, makelaar Landsmeer

Wil je meer weten over de werkwijze van Fransen & Kroes, makelaar in Landsmeer? Wil je weten welke woningen beschikbaar zijn, of wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de website, stuur een e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.