FRANSEN & KROES

Makelaar Oostzaan: enthousiaste service

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Zoek jij een makelaar in de omgeving Oostzaan? Fransen & Kroes is al jaren actief in de regio Groot Amsterdam. Wij hebben ervaring in de particuliere sector, kennen de gemeentes én de ontwikkelaars en zijn op de hoogte van alle nieuwbouwprojecten. We bieden jou een breed pakket van diensten, zoals een taxatie, een verkooptraject met bezichtigingen in een enthousiaste sfeer, hypotheekadvies, een zoektocht naar jouw droomwoning enzovoort. Neem contact op met Fransen & Kroes, makelaar in Oostzaan. Wij houden onze focus op jouw persoonlijke woongeluk. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaar Oostzaan: voor een breed dienstenpakket

Fransen & Kroes biedt een breed pakket van diensten aan als makelaar in Oostzaan. Wat wij allemaal kunnen betekenen? We helpen jou bij:

  • de waardebepaling van je woning;
  • marktevaluatie;
  • risicobeperking bij aan- en verkoop;
  • de verkoop van je huis;
  • de aankoop van je droomwoning;
  • hypotheekadvies.

Maar we gaan nog een stap verder. Wij zorgen bijvoorbeeld ook voor een gezellige sfeer als gegadigden je woning komen bezichtigen. Wil je meer weten over onze diensten als makelaar in Oostzaan, neem dan nu meteen contact met ons op.

Makelaar in Oostzaan met persoonlijke aanpak

Wat onderscheidt ons van andere makelaars in Oostzaan? Bij Fransen & Kroes snappen wij dat jij niet een van de velen bent. Elke klant heeft een eigen woonwens en heeft andere informatie nodig. Naast jarenlange ervaring hebben wij ook oog voor de persoon, voor jou. We gaan een langdurige samenwerking aan en behartigen altijd jouw belangen. Als makelaar in Oostzaan zorgen wij ervoor dat jij goed terecht komt.

Contact met Fransen & Kroes, makelaar in Oostzaan

Wil je meer weten over de werkwijze van Fransen & Kroes, makelaar in Oostzaan? Over de beschikbare woningen, wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de website, stuur een e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.