Ons aanbod zien voor het op Funda staat? Volg ons!

Een geschikt huis vinden in Amsterdam is tegenwoordig een grote uitdaging. Misschien ben je pas net op zoek, of zoek je al jaren naar dat ene huis dat jouw nieuwe thuis wordt.

Het kan daarvoor handig zijn om een aankoopmakelaar inschakelen. Een aankoopmakelaar helpt je met het vinden van jouw droomhuis. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Klik dan hier!

Ben je vooral benieuwd naar ons aanbod? En wil je dit als eerste zien? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Daar posten we ons aanbod van de week vóórdat het op Funda komt. Wel zo leuk, heb jij nog wat extra bedenktijd én kun je ons alvast vrijblijvend wat vragen stellen als je interesse hebt.

Wist je dat we ook digitale rondleidingen geven op Facebook? Kun je even meegluren we wij zijn, hoe we werken én je ziet ons aanbod meteen van binnen. 

Hoe ziet ons aanbod eruit?
Wij hebben veelzijdig aanbod in Amsterdam Noord en Amsterdam West. Of je nou starter bent op de markt, of al meerdere huizen achter je hebt gelaten. Wij doen er alles aan om voor jou het juiste huis te vinden.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en het laatste aanbod van Fransen & Kroes, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.