Marijn Kroes

Marijn is al sinds 2003 makelaar en vindt zelf dat hij het mooiste werk van de wereld heeft. Met zijn kennis, ervaring en tomeloze inzet maakt hij klanten blij.

Dat deze klanten terugkomen en hem aanbevelen, is niet alleen het resultaat van een optimale opbrengst, snelle verkoop en goed advies. De kracht van Marijn zit hem in zijn persoonlijke benadering, no-nonsenseaanpak en ontspannen houding.

We delen een visie

“Als team zijn we een stabiele drie-eenheid. We hebben allemaal andere kwaliteiten, waardoor we elkaar goed aanvullen. Wij zijn het over veel eens en ook wel eens oneens. Dat houdt ons scherp. We vinden elkaar in humor en de visie op het makelaarsvak. We zeggen altijd: ons bedrijf draait niet om huizen, maar om mensen. Het is leuk om terug te krijgen van onze klanten dat ze onze aanpak waarderen.”

Zo is het goed!

Marijn doet naast aankoop en verkoop ook taxaties en geeft advies bij projectontwikkelingen. “Ik beweeg me tussen de zakelijke markt en particulieren, waardoor geen dag hetzelfde is en ik continu blijf leren. Het is lastig om te zeggen over jezelf, maar ik denk dat ik zo goed ben in mijn werk omdat ik net zo goed ben met cijfers als met juridische zaken én mensen.”

“Hoe ik de toekomst zie? Gezond en gelukkig! Misschien groeien we nog iets door, maar voor mij is groter niet altijd beter. Ik ben tevreden met wat we nu hebben en bouw bij voorkeur aan de kwaliteit en resultaten. Bovenal wil ik met mijn voeten in de klei blijven staan. Voor mij staat werkplezier met stip op één. En met dit team, onze gewaardeerde klantenkring en met Amsterdam en omstreken als werkgebied komt dat goed.”

Wil je Marijn ontmoeten en gebruikmaken van zijn kennis? Hij helpt je graag met de aankoop en verkoop van een huis of een goed advies over een vastgoedontwikkeling.

m.kroes@fransenkroes.nl
06-407 329 24

Wij komen graag in contact

Wil je je huis verkopen, Guillaume of Marijn als aankoopmakelaar in de arm nemen, een taxatie laten uitvoering óf wil je weten wat je huis waard is? Bel of mail ons. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Marijn Kroes

Marijn Kroes

Makelaar