Marijn Kroes

Marijn is al sinds 2003 makelaar en vindt zelf dat hij het mooiste werk van de wereld heeft. Met zijn kennis, ervaring en tomeloze inzet maakt hij klanten blij.

Dat deze klanten terugkomen en hem aanbevelen, is niet alleen het resultaat van een optimale opbrengst, snelle verkoop en goed advies. De kracht van Marijn zit hem in zijn persoonlijke benadering, no-nonsenseaanpak en ontspannen houding.

We delen een visie

“Als team zijn we een stabiele eenheid. We hebben allemaal andere kwaliteiten waardoor we elkaar goed aanvullen. Wij zijn het niet over alles eens. Dat houdt ons scherp. We vinden elkaar in humor en de visie in het makelaarsvak. We zeggen altijd: ons vak draait niet om huizen, maar om mensen. Het is leuk om terug te krijgen van onze klanten dat ze onze aanpak waarderen.”

Zo is het goed!

Marijn houdt van de afwisseling in zijn werk. “Ik verkoop woningen van 3 ton tot 3 miljoen en spreek daardoor de meest uiteenlopende mensen. Voorkeur heb ik niet. De afwisseling in vastgoed en type mensen zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik blijf altijd leren. Veel klanten waarderen mijn persoonlijke manier van werken, waarbij veel ervaring en brede kennis een goede basis zijn waar zij op kunnen vertrouwen. Het is lastig om te zeggen over jezelf, maar ik denk dat ik zo goed ben in mijn werk omdat ik net zo veel gevoel heb met cijfers als met juridische zaken én mensen.”

“Hoe ik de toekomst zie? Gezond en gelukkig! Het is mooi dat we nu ook een vestiging in Haarlemmermeer hebben. Maar zo is het goed. Voor mij is groter niet altijd beter. Ik ben tevreden met wat we hebben en bouw bij voorkeur aan de kwaliteit en resultaten. Bovenal wil ik met mijn voeten in de klei blijven staan. Voor mij staat werkplezier met stip op één. En met dit team, onze gewaardeerde klantenkring en met Amsterdam en Haarlemmermeer als werkgebied komt dat goed.”

,Wil je Marijn ontmoeten en gebruikmaken van zijn kennis? Hij helpt je graag met de aankoop en verkoop van een huis of een goed advies over een vastgoedontwikkeling.

m.kroes@fransenkroes.nl
06-407 329 24

Wij komen graag in contact

Wil je je huis verkopen, Guillaume, Lotte of Marijn als aankoopmakelaar in de arm nemen, een taxatie laten uitvoeren óf wil je weten wat je huis waard is? Bel of mail ons. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marijn Kroes

Marijn Kroes

Makelaar