Wendy de Jager

Goede kans dat je Wendy de Jager als eerste ‘spreekt’, als je belt of mailt met Fransen & Kroes. Wendy is de officemanager van ons makelaarskantoor.

Deze baan is haar op het lijf geschreven! We werkten al eerder samen en zijn blij dat Wendy in 2019 ons team is komen versterken. Deze gezellige dame werkt sinds 2001 in de makelaardij! Daarbij heeft ze een heel fijne hand-on mentaliteit, waardoor wij vol vertrouwen iets over de schutting durven te gooien. Wendy regelt het!

Lekker veelzijdig

“Het was spannend om van baan te wisselen, maar ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. Voorheen was ik op een groot makelaarskantoor werkzaam. Daar had ik het naar mijn zin, maar het werk is hier leuker. Veelzijdiger! Omdat we een klein team hebben, doe ik alles. Van het aannemen van de telefoon tot het uitwerken van de taxaties, verzamelen van alle stukken voor de verkoop van een huis tot het inplannen van (bezichtings)afspraken. Doordat ik overal zo nauw bij betrokken ben, kan ik klanten vaak snel antwoord geven.”

Iedereen in zijn kracht

“Door mijn komst kunnen de makelaars meer naar buiten en doen waar ze goed in zijn. En ik doe in de binnendienst waar ík goed in ben. Iedereen in zijn kracht! We kunnen het goed met elkaar vinden en er is altijd ruimte voor wat humor. Dat maakt mijn werkdagen nog leuker. Ik kijk ernaar uit om onze makelaarskantoren in Amsterdam en Haarlemmermeer te laten groeien en bloeien.”

w.dejager@fransenkroes.nl
020-2103550

Wij komen graag in contact

Wil je je huis verkopen, Guillaume, Lotte of Marijn als aankoopmakelaar in de arm nemen, een taxatie laten uitvoeren óf wil je weten wat je huis waard is? Bel of mail ons. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wendy de Jager

Wendy de Jager

Office manager