FRANSEN & KROES

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Amsterdam Noord?

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Met onze kennis van de huizenmarkt, ons enthousiasme en onze inzet helpen wij jou om het meeste uit de verkoop van jouw huis te halen.

Zoek jij hulp bij het verkopen van jouw huis in Amsterdam Noord? Dan is Fransen & Kroes de verkoopmakelaar in Amsterdam Noord voor jou. Met onze kennis van de huizenmarkt, ons enthousiasme en onze inzet helpen wij jou om het meeste uit de verkoop van jouw huis te halen. Als verkoopmakelaar in Amsterdam Noord gaan we met jou om tafel en helpen we je bij elke stap van de verkoop. Van de eerste indruk tot de sleuteloverdracht. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Betrokken verkoopmakelaar in Amsterdam Noord

Als verkoopmakelaar in Amsterdam Noord leggen we de nadruk op kwaliteit. Dat betekent dat elke klant onze volle aandacht krijgt, en er altijd ruimte en tijd wordt gemaakt voor jou. We zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd en goed voorbereid de markt op gaat. Daarbij doen we ons werk met veel plezier. We beginnen elke dag met een lach en dat werkt aanstekelijk. Op Funda krijgen wij dan ook een 9,2 voor onze inzet en persoonlijke aanpak. Wil jij bij de verkoop van jouw huis geholpen worden door professionele en enthousiaste verkoopmakelaars in Amsterdam Noord? Kom dan naar Fransen & Kroes.

Onze diensten als verkoopmakelaar in Amsterdam Noord

Jij staat bij ons centraal in onze dienstverlening als verkoopmakelaar in Amsterdam Noord. Wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?

  • we helpen je bepalen wat je huis waard is
  • we maken een goede representatie van jouw huis, aantrekkelijk voor de woningmarkt
  • we plannen bezichtigingen en zorgen voor een warm welkom
  • we adviseren over inkomende biedingen
  • we maken de koopovereenkomst.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze werkwijze als verkoopmakelaar in Amsterdam Noord? Over de huizenmarkt in Amsterdam, of wat wij als aankoopmakelaar in Amsterdam Noord nog meer voor je kunnen betekenen? Meer informatie? Neem contact op, e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.