FRANSEN & KROES

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Amsterdam West?

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Met onze kennis van de huizenmarkt, ons enthousiasme en onze inzet helpen wij jou om het meeste uit de verkoop van jouw huis te halen.

Wil jij jouw woning verkopen? En heb je een goede verkoopmakelaar in Amsterdam West nodig? Fransen & Kroes is dé verkoopmakelaar in Amsterdam West die jou verder helpt met de verkoop van jouw huis. We zorgen dat je het meeste uit de verkoop haalt door je duidelijk te informeren over alle mogelijkheden. Heb je vragen over de markt in Amsterdam West, of ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Amsterdam West die jouw belangen optimaal en eerlijk behartigt? Klik dan hier om kennis te maken met Fransen & Kroes.

Verkoopmakelaar met kwaliteit

Bij ons gaat het niet om omzet en zo hard mogelijk groeien. Onze kracht als verkoopmakelaar in Amsterdam West is ons gevoel voor de klant. Voor het individu en zijn of haar wensen en belangen. Wij handelen de verkoop van jouw huis af met aandacht en plezier. Elke stap nemen we nauwkeurig met je door, je weet precies waar je aan toe bent. En als je vragen hebt, staan we direct voor je klaar. Funda beoordeelt Fransen & Kroes met een 9,2. Die score laat zien dat onze klanten ons vertrouwen en dat onze betrokkenheid groot is. We zijn ook graag betrokken bij jou, als jouw verkoopmakelaar in Amsterdam West.

Verkoop je huis in Amsterdam West met een plan

Als je besluit je huis te verkopen, dan komen daar een hoop dingen bij kijken. Je moet je huis goed op waarde schatten en aantrekkelijk presenteren. Wij helpen je hierbij als verkoopmakelaar in Amsterdam West. Daarnaast plannen we de bezichtigingen en helpen je bij het overwegen van verschillende biedingen. Wil jij een duidelijk en professioneel plan bij de verkoop van jouw huis? Neem dan Fransen & Kroes als jouw verkoopmakelaar in Amsterdam West.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de werkwijze van Fransen & Kroes als verkoopmakelaar in Amsterdam West? Over de huizenmarkt in Amsterdam West, of wat wij als makelaar in Amsterdam West voor jou kunnen betekenen? Meer informatie? Neem contact op, e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.