FRANSEN & KROES

Verkoopmakelaar Landsmeer: gepokt en gemazeld

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Bij de verkoop van een woning komt een hoop kijken. Fransen & Kroes is een verkoopmakelaar in Landsmeer die je bij dit proces helpt. Jouw wensen staan bij ons centraal. Na het kennismakingsgesprek doen we meteen een waardebepaling van je woning. We helpen je bij het genereren van interesse op sites als Funda, zodat er veel bezichtigingenkomen. We helpen je met de presentatie van je woning, zodat de bezichtigingen ook veel interesse opleveren. En bij de uiteindelijke verkoop adviseren we je over de beste opties en handelen we het proces af. Wij zijn een verkoopmakelaar in Landsmeer die jouw belangen behartigt. Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Erkende verkoopmakelaar Landsmeer

De expertise van Fransen & Kroes als verkoopmakelaar in Landsmeer is landelijk erkend. Een waardebepaling van Fransen & Kroes wordt door alle banken, de Belastingdienst en de rechtbank erkend. We leggen als verkoopmakelaar in Landsmeer dan ook de nadruk op kwaliteit. Als onze klant krijg je de volle aandacht. We zorgen voor tijdige, juiste en volledige informatie zodat je goed voorbereid de markt op gaat. Wil jij bij de verkoop van jouw huis geholpen worden door een enthousiaste verkoopmakelaar in Landsmeer? Dan zit je bij ons goed.

Eerlijke verkoopmakelaar in Landsmeer

Iedereen weet dat de huizenmarkt al een tijd oververhit is. Als verkoopmakelaar in Landsmeer zien wij dat natuurlijk ook. Het lijkt dan ook verleidelijk om daar in mee te gaan. Maar bij Fransen & Kroes weten wij wat er speelt en hoe daarmee om te gaan. Wij richten onze aandacht op jou en wat past bij jouw wensen. Met onze ervaring schatten we in hoe groot de markt is en hoe gewild je woning is. Als verkoopmakelaar in Landsmeer helpen we je bij elke stap van de verkoop. Van de eerste indruk tot de sleuteloverdracht.

Contact met Fransen & Kroes, verkoopmakelaar in Landsmeer

Wil je meer weten over de werkwijze van Fransen & Kroes, verkoopmakelaar in Landsmeer? Over de huizenmarkt in Landsmeer, wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de website, stuur een e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.