FRANSEN & KROES

Betrokken verkoopmakelaar Oostzaan

✓ Bestaande bouw  ✓ Aankoop  ✓ Verkoop

Neem contact op! Tel: 020 – 210 35 50

Zoek je een verkoopmakelaar in Oostzaan om je woning te verkopen? Fransen & Kroes is een verkoopmakelaar met oog voor jouw individuele situatie en belangen. We zijn al lange tijd werkzaam in de regio Groot Amsterdam. We kennen de markt door en door, kennen het klappen van de zweep en weten wat er te koop is, letterlijk en figuurlijk. Met die kennis helpen we je graag verder. Bij ons ligt de focus op onze klant. Op jou dus. We zijn niet alleen ervaren, maar ook erg enthousiast en effectief. Ben je geïnteresseerd in Fransen & Kroes als verkoopmakelaar in Oostzaan? Klik dan hier om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Verkoopmakelaar Oostzaan staat naast jou

Als makelaar in Oostzaan staat Fransen & Kroes naast jou. Wij behartigen jouw belangen en jouw belangen alleen. We zorgen dat je tijdig, goed en volledig geïnformeerd bent en goed voorbereid bent op het verkoopproces. Daarbij doen we ons werk met veel plezier, de humor is nooit ver weg. Dat maakt het ook een aangenaam proces. Onze klanten vinden dat ook. Wij krijgen op Funda een 9,2 voor onze dienstverlening. Wil jij bij de verkoop van jouw huis geholpen worden door gezellige, enthousiaste verkoopmakelaars in Oostzaan? Je bent welkom bij Fransen & Kroes.

Verkoopmakelaar in Oostzaan met breed palet aan diensten

Bij de verkoop van jouw woning komt een hoop kijken. Fransen & Kroes biedt als verkoopmakelaar in Oostzaan een breed palet aan diensten aan. We helpen jou bij:

  • de waardebepaling van je woning;
  • eerlijk advies;
  • zichtbaarheid op sites als Funda;
  • de presentatie van je woning met een warm welkom;
  • hypotheekadvies;
  • een marktevaluatie;
  • risicobeperking bij de verkoop.

Contact met Fransen & Kroes, verkoopmakelaar in Oostzaan

Wil je meer weten over de werkwijze van Fransen & Kroes, verkoopmakelaar in Oostzaan? Over de huizenmarkt in Oostzaan, wat we allemaal voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op de website, stuur een e-mail naar info@fransenkroes.nl, of bel 020 – 210 35 50.