Welkom in het team!

Amsterdam Centrum, grote tuin en veel groen. √Čn dagelijks thuisbezorgd inbegrepen. Dit keer geen huis in de verkoop, maar aandacht voor het behoud van het huis van onze adoptie-chimpansee in ARTIS!

Zeker nu het zo goed gaat in onze markt, vinden we het belangrijk om steun te bieden waar het wat minder gaat. ARTIS heeft een zwaar jaar achter de rug, daarom hebben wij sinds afgelopen januari deze chimpansee geadopteerd.

Met de keuze voor ARTIS dragen we graag ons steentje bij aan het behoud van echt Amsterdams erfgoed. ARTIS is toch de plek in Amsterdam waar we allemaal onze eerste leeuwen en apen zagen. We willen dat dit voort blijft bestaan, en dat ook alle toekomstige inwoners van onze stad mogen genieten van al dit moois. En wist je dat ARTIS zich enorm inzet voor natuurbehoud? Wij vinden het belangrijk om daaraan bij te dragen – zeker vanuit de drukte van onze mooie stad.

Wil je ARTIS ook steunen? Kijk dan op artis.nl/nl/steun-artis.

Wil je meer informatie over de chimpansees in ARTIS? Kijk dan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en het laatste aanbod van Fransen & Kroes, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.