Woonboot makelaar Amsterdam

Bij Fransen & Kroes zijn onze makelaars officieel gecertificeerd om woonboten, woonarken en waterwoningen te verkopen in Amsterdam en omgeving.

Neem contact op Even appen?

Onze service als woonboten makelaar in Amsterdam

Naast de verkoop van woningen kun je ook op Fransen & Kroes rekenen wanneer het om het verkopen van woonboten, woonarken en waterwoningen gaat. Steeds meer mensen ontdekken deze vorm van wonen, maar niet elke makelaar is hier optimaal op voorbereid. Fransen & Kroes is dé makelaar gericht op woonboten, woonarken en waterwoningen in Amsterdam en omgeving.

Aangesloten bij NVM & MVA

Altijd een gediplomeerd NVM & MVA makelaar voor een zorgeloze aankoop of verkoop van jouw woonboot, woonark of waterwoning.

Lees meer

No-nonsense & recht door zee

Bij Fransen & Kroes gaan we niet voor de snelle winst, maar voor een langdurige samenwerking met échte meerwaarde. Met ons beland je niet tussen wal en schip.

Lees meer

EMCI gecertificeerd

Als woonboot makelaar zijn wij opgeleid en aangesloten bij het EMCI register, kijk voor meer info op emci-register.com.

Lees meer

Gem. beoordeling van 9,4

Onze opdrachtgevers zijn tevreden met ons, en dat zien we terug in onze beoordelingen op Google en Funda.

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn trots op onze klantenkring die wij hebben mogen ondersteunen bij het aankoop- of verkoopproces.

Redmar de HaanRedmar de Haan
15:26 11 Dec 22
Het was een feest om ons huis via Fransen & Kroes te verkopen! Guillaume (en zijn collega Wendy) zijn zeer kundig, erg fijn in de omgang en altijd goed bereikbaar. Van harte aan te bevelen!
Dave SuursDave Suurs
15:10 11 Dec 22
Erg fijne en kundige makelaar! Marijn heeft prima werk geleverd in de begeleiding van het hele proces bij de verkoop van ons huis!
Martine BakkerMartine Bakker
12:21 19 Oct 22
Hele fijne makelaar! Lotte heeft ons geholpen met het kopen van een huis. Ze zorgde ervoor dat het geen stressvolle tijd was, maar eentje waar we met plezier op terugkijken. En Marijn heeft ons appartement voor ons verkocht en wist daarbij heel goed over te brengen op de kijkers wat voor bijzondere plek het is. Ook werd het dankzij hen heel duidelijk wat je allemaal moet doen, want er komt nogal wat bij kijken.
André MarendziakAndré Marendziak
18:34 09 Oct 22
Zeer tevreden over de geleverde diensten van Fransen & Kroes Makelaars. Guillaume stond ons op een fijne manier bij in het hele proces. Persoonlijk en deskundig advies. Communicatie verliep soepel. Ook de toppers van de administratie (Wendy en Eline) waren altijd bereikbaar als wij vragen hadden. Zoek je een betrouwbare makelaar die de Amsterdamse markt goed kent, dan ben je hier aan het juiste adres!
Caroline BorstCaroline Borst
14:28 14 Jun 22
Aanrader! Met de hulp van Lotte eindelijk gelukt om een huis in Amsterdam Noord te kunnen kopen en Guillaume heeft mij echt fantastisch geholpen met de verkoop van mijn appartement. Heel blij dat ik voor Fransen & Kroes Makelaars heb gekozen want qua resultaat had ik zowel met de koop als met de verkoop niet beter kunnen wensen.
js_loader

Verkoop van een woonboot

Woonboottransacties gaan nu eenmaal anders dan andere onroerende zaken. Ook voor makelaars gaat dit op, aangezien de meeste makelaars niet verzekerd zijn bij het aan- of verkopen van een woonboot. Gelukkig heeft Fransen & Kroes de certificaten hiervoor op orde, waardoor wij jou volledig kunnen begeleiden en ontzorgen bij het hele proces.

Fransen & Kroes staat klaar!

Benieuwd of wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op en wij staan voor je klaar.

Bel ons direct

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Woonboot verkopen in Amsterdam

Wanneer je nadenkt over het verkopen van je woonboot, woonark of waterwoning in Amsterdam en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze persoonlijke aanpak begeleidt Fransen & Kroes jou bij het volledige verkooptraject van jouw woonboot, woonark of waterwoning. Op zoek naar de juiste koper? Of benieuwd wat een goede vraagprijs is in de huidige markt? Voor al jouw vragen kun je bij ons terecht.