Celeste Schelkers

Vastgoedadviseur Celeste Schelkers werkt sinds juli 2023 bij Fransen & Kroes. Met haar vrolijke energie, gezellige babbel en kennis van de Amsterdamse woningmarkt verrijkt ze het team. Celeste helpt klanten met de verkoop van hun bestaande woning. Van bezichtiging tot onderhandeling, alles kun je met gerust hart aan haar overlaten. Celeste legt makkelijk contact en stelt mensen snel op hun gemak.

“Een huis kopen of verkopen is een zakelijke deal, die ik met een persoonlijke touch benader. Ik leer graag het verhaal achter de mens kennen, zodat ik mijn werk nog beter kan doen. Daarbij heb ik een grote passie voor interieurdesign en binnenhuisarchitectuur. Zodra ik een woning binnenstap komt mijn innerlijke stylist naar boven en denk ik als vanzelf met de klant mee over de manier waarop de woning het beste gepresenteerd kan worden voor de foto’s en bezichtigingen.”

Celeste vindt haar werk fantastisch. “Waar ik zo blij van word? Dat is heel simpel: met mensen werken en klanten blij maken met een nieuw huis of de verkoop van hun bestaande woning. Je moet mij niet 8 uur achter een computer laten zitten. Ik trek er graag op uit en geniet van afwisselende werkzaamheden. Ik woon zelf in Amsterdam en dat ik hier ook mag werken, is een grote bonus. Het aanbod is zo divers en de mensen die ik spreek ook. De komende jaren wil ik nog meer ervaring opdoen, bijleren en mijn papieren halen, zodat ik mezelf geregistreerd makelaar mag noemen.”

c.schelkers@fransenkroes.nl
06 – 279 620 23

Wij komen graag in contact

Wil je je huis verkopen, Guillaume, Lotte of Marijn als aankoopmakelaar in de arm nemen, een taxatie laten uitvoeren óf wil je weten wat je huis waard is? Bel of mail ons. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Celeste Schelkers

Vastgoed adviseur